Ο γ.γ. της Περιφέρειας Κρήτης, Σ. Τσόκας, για το Αεροδρόμιο Καστελίου

Κανένα σχόλιο

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα του Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελίου δήλωσε: «Η προκήρυξη αναμενόταν, το Φθινόπωρο του 2009. Ήρθαν πολύ νωρίτερα τα πράγματα, έγινε και η δημόσια διαβούλευση και είχαμε πει ότι θα γίνει μέσα στο Μάιο. Πιστεύω ότι το θέμα του αεροδρομίου θα προχωρήσει πολύ σύντομα, όχι όμως μέσα στο Μάιο γιατί κινδυνεύουμε να μας πουν ότι είναι και προεκλογική περίοδος και μπορεί να θεωρηθεί πολιτική πράξη.

Άρα λοιπόν θεωρώ ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα υπάρξουν εξελίξεις. Αλλά μπορεί και πριν τις εκλογές.  Αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο έργο όπως είναι αυτό του αεροδρομίου δεν υπακούει σε λογικές μικροκομματικές , δεν υπακούει σε τίποτα παρά μόνον στις ανάγκες του τόπου. Και πιστεύω ακράδαντα ότι τα μεγάλα έργα κινδυνεύουν μόνο από μικρούς ανθρώπους.»

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live