Ο Κώστας Λιοδάκης νικητής του 1ου τουρνουά του Μαραθωνίου Ράπιντ

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία, στην πάντα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του Όμιλου Αντισφαίρισης Χανίων, ξεκίνησε την Κυριακή 7 Μαρτίου ο Μαραθώνιος Ράπιντ 2010 με τη διεξαγωγή του 1ο Τουρνουά. Η πρωτότυπη αυτή διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στα Χανιά, περιλαμβάνει 6 χωριστά τουρνουά ράπιντ που εκτός από την ιδιαίτερη βαθμολογία και τα έπαθλα, έχει και συγκεντρωτική βαθμολογία και έπαθλα, για όσους συμμετάσχουν σε 4 από τα 6 τουρνουά. Έπαθλα στην τελική κατάταξη προβλέπονται και για τις κατηγορίες των σκακιστών με ΕΛΟ κάτω του 1800 και του 1200. Συνολικά προβλέπονται χρηματικά έπαθλα αξίας 1200 ευρώ!Στο 1ο τουρνουά έλαβαν μέρος 37 σκακιστές από 7 σκακιστικούς συλλόγους της Κρήτης (4 των Χανίων και 3 του Ηρακλείου). Μετά από σκληρή μάχη, και αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις που προήλθαν από τη «νέα γενιά» των σκακιστών μας, νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο ταλαντούχος νεαρός σκακιστής του ΣΑΧ Κώστας Λιοδάκης με 6,5 βαθμούς και ακολούθησε ο Μιχάλης Χατζηδάκης (ΟΑΧ) με 6 βαθμούς και ο Γιάννης Καλογερής (ΚΥΔΩΝ) με 5,5. Αμέσως μετά ακολούθησαν με 5 βαθμούς οι Αργύρης Παπαδόπουλος, Φοίβος Χναράς, Παναγιώτης Παπαμιχελάκης, Χρήστος Κωνσταντίδης και Φίλιππος Κουμής. Στην κατηγορία κάτω των 14 οι Λιοδάκης, Καλογερής και Παπαδόπουλος τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις και πήραν αντίστοιχα κύπελλα και μετάλλια.

Στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία κάτω του 1800 ΕΛΟ κατατάχτηκαν οι Λιοδάκης (6,5) Καλογερής (5,5) και Παπαδόπουλος, Χναράς, Παπαμιχελάκης και Κουμής με 5 βαθμούς, ενώ στην κατηγορία κάτω των 1200 ΕΛΟ προηγούνται οι Ραϊσάκης (4,5) Δασκαλάκης (4), Καστρινάκη (4) και οι Βοζινάκη, Ψαράκης, Κλειδουχάκης, Πισσαδάκης και Μπαμπιωλάκης με 3,5.

Οι σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 11 Απριλίου που θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά του Μαραθώνιου Ράπιντ. Στόχος για τον ΟΑΧ είναι αυτά τα τουρνουά να αποτελέσουν την απαρχή μιας σειράς σκακιστικών εκδηλώσεων που θα δώσουν την ευκαιρία στους φίλους του πνευματικού αθλήματος όχι μόνο να αθλούνται αλλά και να συσφίξουν περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ τους…

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live