Ο Ορειβατικός στην κορυφή Σκούτσιο

Κανένα σχόλιο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική δραστηριότητα, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην άγρια κορυφή Σκούτσιο, υψ. 1.893 μέτρα, των ανατολικών Λευκών Ορέων, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου 2011.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το οροπέδιο Ασκύφου στην επαρχία Σφακίων και η πεζοπορία θα γίνει στην αρχή στο όμορφο καλογραμμένο ανηφορικό μονοπάτι, τμήμα του Ε4, με ενδιάμεσο σταθμό το καταφύγιο του Συλλόγου στην Ταύρη, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση. Η ανάβαση στην κορυφή Σκούτσιο θα γίνει την Κυριακή και από αυτήν οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν υπέροχες εικόνες προς τη θάλασσα των κορυφών της οροσειράς και προς την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Η συμμετοχή στην δραστηριότητα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και χειμερινό εξοπλισμό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 14:00, κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης μέρας.

"Sponsored links"

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live