Ο Ορειβατικός στην κορυφή Ψαρή

Κανένα σχόλιο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική δραστηριότητα, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην όμορφη κορυφή Ψαρή, υψ. 1.817 μέτρα, των δυτικών Λευκών Ορέων, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου 2011. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το οροπέδιο Ομαλού στην επαρχία Κυδωνίας και η πεζοπορία θα γίνει στην αρχή σε εύκολο ανηφορικό χωματόδρομο, τμήμα του Ε4, με ενδιάμεσο σταθμό το καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Καλλέργη, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση. Η ανάβαση στην κορυφή Ψαρή θα γίνει την Κυριακή και από αυτήν οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν υπέροχες εικόνες προς τη θάλασσα των κορυφών της οροσειράς και προς το Φαράγγι της Σαμαριάς. Η συμμετοχή στην δραστηριότητα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 14:00, κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Γεώργιος Αγγελάκης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live