Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν Χανίων συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αιμοδοτών

Κανένα σχόλιο

Στις 19-21 Μαρτίου 2010 πραγματοποιήθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεολαίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Άμφισσα του νομού Φωκίδας όπου συμμετείχαν Σύλλογοι Νέων από 18-30 ετών απ’ όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση των νέων σε όλα τα θέματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία και την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της οργάνωσης και της προσέλκυσης εθελοντών αιμοδοτών με απώτερο σκοπό βέβαια, την επάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Νομού Χανίων «Άγιος Ιωάννης» συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου με εκπρόσωπο των νέων  την κα. Ξυδιά Βικτωρία, κοινωνική λειτουργό, που παρουσίασε τα τελευταία δεδομένα και δράσεις που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία στην πόλη μας. Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν workshops όπου οι νέοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν , να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς τόσο για οργανωτικές διαδικασίες όσο και για  τρόπους προσέγγισης των νέων με σκοπό να προωθήσουν την ιδέα του εθελοντισμού και να  γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES  για την χορηγία των εισιτηρίων προκειμένου να παρευρεθούν στο Συνέδριο η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Ροδουσάκη Δέσποινα, ο Αντιπρόεδρος, κος. Δερμιτζάκης Ιωάννης και η εκπρόσωπος των νέων κα. Ξυδιά Βικτωρία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη της σε κάθε μας κάλεσμα.

"Sponsored links"

Η Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

Δ.Ροδουσάκη                                    Γ.Αλογδιανάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live