Ο Υπουργός Πολιτισμού εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο  Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση κατά τις εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο Πέμπτη  στα Χανιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στο Ηράκλειο ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα παραστεί  ο Υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Στον Άγ. Νικόλαο Λασιθίου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης. Στο Ρέθυμνο την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live