Παζάρι αλληλεγγύης από το Στέκι

Κανένα σχόλιο

Το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών διοργανώνει παζάρι αλληλεγγύης τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή 9 και 10/  του Δεκέμβρη από το πρωί μετά της 10 μέχρι της 9 το βραδυ, και το Σάββατο από το πρωί μετά της 10 μεχρι και της 3 το μεσημέρι στην πλατεία της Αγοράς.

Καταστήματα της πόλης των Χανίων αλλά και ομάδες χειροτεχνών,  θέλοντας να ενισχύσουν τις δράσεις άμεσης υποστήριξης και αλληλεγγύης σε αστέγους συμπολίτες μας, καθώς και το Κυριακάτικο Συσσίτιο που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 5/12/2010 στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) προσέφεραν είδη τα οποία θα διατεθούν (προς πώληση) στο παζάρι αλληλεγγύης.

Η στήριξη της χανιώτικης κοινωνίας είναι απαραίτητη για να έχει επιτυχία η προσπάθεια. Ας συνεισφέρουμε και συμμετέχουμε όλοι και όλες, αποδεικνύοντας ότι έχουμε τη δύναμη να οργανώσουμε το δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης, αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης στην πόλη μας.

"Sponsored links"

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ – ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live