Παιδική δράση του Ορειβατικού στην Ταυρή Σφακίων

Κανένα σχόλιο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 14 χρονών, για να πεζοπορήσουν στο όμορφο δασωμένο μονοπάτι από το οροπέδιο Ασκύφου προς την περιοχή του καταφυγίου της Ταύρης, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, όπου ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολο καλογραμμένο μονοπάτι, λίγο ανηφορικό και θα δώ-σει την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν τον καθαρό αέρα της χειμωνιά-τικης φύσης και να γνωρίσουν την όμορφη αυτή περιοχή του νομού μας.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00, κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός εκδρομής είναι η κ. Ειρήνη Μιχαηλάκη και συνοδοί μέλη του Δ.Σ..

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live