Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο για τα 20 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα

Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων διοργανώνει από κοινού με την ΕΛΜΕ Χανίων  πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο  Πέμπτη 13 Γενάρη και ώρα 12:00 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς , με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.Καλεί τους συναδέλφους για τη διευκόλυνση τους να συμμετέχουν στη  δίωρη στάση εργασίας, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε συναδέλφου, για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού, που έχει κηρυχτεί από τη ΔΟΕ.

Παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στις 12:30 στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Επίσης, το Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων καλεί όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν την Παρασκευή 14 Γενάρη στην παράσταση διαμαρτυρίας  στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  που θα γίνει στη 13.00΄ ενάντια στις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων.

"Sponsored links"

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων η ΔΟΕ έχει κηρύξει δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 14/1/2011 τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε συναδέλφου, για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος: Πετράκης Νεκτάριος

Ο  Γραμματέας: Ποντικάκης Φώτης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live