Παράσταση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 12.00 πμ και από την ΕΛΜΕ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 14 Γενάρη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 12 π.μ. το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις –καταργήσεις σχολικών μονάδων και θα συναντηθεί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης ώστε να ενημερωθεί για τα δεδομένα που αφορούν το νομό μας.ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΟΛΜΕ

1. Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ημερίδα που διοργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων με θέμα: «Το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρες 18:00 έως 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28-32). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης της ΔΟΕ για τα θέματα αυτά συνάδελφος κ. Ιωάννης Μπαλάγκας καθώς και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ. Μετά την αρχική τοποθέτηση θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

"Sponsored links"

2. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι έχουν παραληφθεί οι φετινές ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ. Ο κάθε σύλλογος διδασκόντων μπορεί να ορίσει ένα συνάδελφο που θα συγκεντρώσει φωτογραφίες και θα έρθει σε επαφή με το ΔΣ κάθε Δευτέρα στις 8.00 μμ που γίνονται οι συνεδριάσεις ώστε να σφραγιστούν και να είναι έγκυρες.(Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978872780)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος  : Π. Κοτσιφάκης

Ο Γεν. Γραμματέας: Αντ. Δημητριάδης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live