Παρουσίαση της «Σπίθας» στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Χανίων για το Λαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο σας προσκαλεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στις 8.00μ.μ., στην εκδήλωση με θέμα: «Σπίθα. Στοχασμοί και αφορισμοί ενός σύγχρονου πνευματικού δημιουργού», στην αίθουσα διαλέξεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Δυτικής Κρήτης (Νεάρχου 23, Α’ όροφος).

Τον Φεβρουάριο του 2010 εξήντα Χανιώτες ενεργοί πολίτες υπέγραψαν έκκληση προς τον Μίκη Θεοδωράκη για να τεθεί επικεφαλής μιας πανελλαδικής λαϊκής πατριωτικής κίνησης. Τον Δεκέμβριο του 2010, στο Ίδρυμα Κακογιάννη, ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός ανακοίνωσε επίσημα τις θέσεις του κινήματος.

Η πρόσκληση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών απευθύνεται σε όλους τους σνησυχούντες πολίτες παρά τις επιμέρους απόψεις και ενστάσεις τους.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live