Παρουσίαση του τέταρτου τόμου του «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ»

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων εκδήλωση για την παρουσίαση του τέταρτου τόμου της επίσημης ετήσιας έκδοσης του «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ» 2010.

Κατά την εκδήλωση και με παράλληλη προβολή σχετικών διαφανειών θα μιλήσει η Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης και Επιμελήτρια της έκδοσης, κα. Ζαχαρένια Σημανδηράκη.

Σημειώνεται ότι το «ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ» κυκλοφόρησε την 1η του Δεκέμβρη, όπως κάθε χρόνο από της εκδόσεώς του, σύμφωνα με Απόφαση που έχει ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, ώστε να τιμάται η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live