ΠΑΣΟΚ – Ντόρα – Καρατζαφέρης: “Πατριωτική” ή ακροδεξιά – νεοταξική συμμαχία;

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά, ανάμεσα σε όλα όσα θεατρινίστικα μας έλεγαν προεκλογικά οι συναπαρτίζοντες τώρα την παραπάνω συμμαχία υπέρ των μέτρων του Δ.Ν.Τ. και (κυρίως, γιατί αυτός και η ακολουθία του έπραξε ό,τι ήταν δυνατό, για να έρθει το Δ.Ν.Τ…) του Γιώργου Β’ Παπανδρέου, ήταν:

Γράφει ο Κώστας Ντουντουλάκης, δάσκαλος

1. «Πόσο κινδύνευε ο τόπος από ενδεχόμενη σύμπραξη ή σύμπλευση Σαμαρά – Καρατζαφέρη». (Ήταν το άθλιο, φτηνιάρικο σλόγκαν των Ντορικών στα εσωκομματικά τους, το αξιοποίησε στο έπακρο το ΠΑΣΟΚ και οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι του (κι εδώ στα Χανιά) που τώρα, ούτε ακροδεξιά μέτρα βλέπουν, ούτε αισθάνονται αγανάκτηση για την υπαρκτή (όχι υποτιθέμενη, όπως εκείνη για την οποία έγραφαν;) απόλυτη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ – Καρατζαφέρη (και Ντόρας, την οποία γι’ αυτό τη στήριζαν. Ήξεραν…). Έχουν το θράσος μάλιστα κι από πάνω να γράφουν για «αντισυνταγματική δράση του ΚΚΕ»! Του υπό εξέγερση λαού στην ουσία, επειδή δεν είναι τσαγανογλείφτης του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος το οποίο εκείνοι υπηρετούν με το αζημίωτο.

"Sponsored links"

2. Ο Καρατζαφέρης, επένδυσε στο έπακρο στην πατριδοκαπηλεία. Παλιά τέχνη της εμφυλιοπολεμικής ακροδεξιάς. Τώρα, ούτε το ότι η πρώτη κυβερνητική πράξη του ΠΑΣΟΚ ήταν η απέλειψη της λήξης «Εθνικής» από τον τίτλο του πρώην Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, τον εμπόδισε, ούτε η μοιρασιά με Τουρκία – ΝΑΤΟ του Αιγαίου, που καταγγέλλει μόνο η Παπαρήγα και το ΚΚΕ (κάθε άλλο παρά εθνικιστικό κόμμα, ταξικό – πατριωτικό απλά) ούτε οι σχεδιασμένοι (όχι «αδέξιοι» τάχα…) χειρισμοί του κυβερνητικού επιτελείου που εκτόξευσαν τα σπρέντς από τις 175 στις 700 μονάδες και οδήγησαν στους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές της οικονομικής αφαίμαξης των λαών, και στην επιτήρηση της χώρας, τον πτοούν.

«Για την πατρίδα» τάχα, ψήφισαν το ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού! Όλοι βλέπουμε όμως πως ψήφισαν για τη «σωτηρία» των πιστωτών – τοκογλύφων και μόνο. Κορυφαία στελέχη της χλιδάτης (με ποιες «τίμιες» δοσοληψίες;…) πλουτοκρατίας, μεγαλομέτοχοι κερδοσκοπικών εταιρειών που κερδίζουν ακόμα πιο πολύ τώρα, στην περίοδο του εργασιακού μεσαίωνα που μας έβαλαν, τα διεφθαρμένα, δημαγωγικά, υποκριτικά απέναντι στο λαό, αδίστακτα στις επιδιώξεις τους πολιτικά τζάκια.

«Υπερπατριώτες», έμποροι του σλόγκαν «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» και ανοιχτά αυτοαποκαλούμενοι νεοφιλελεύθεροι, από το «σύστημα Μητσοτάκη» (αχ! Που είσαι Αντρέα, να δεις με ποιους συμπλέει και ποιους διαγράφει ο γιος σου!…) μέχρι Μάνο – Ανδριανόπουλο: Να η νέα «Ιερά Συμμαχία». Για την Πατρίδα τάχα! Ποιοι; Αυτοί (πλην Καρατζαφέρη, που το παίζει «αλλοιώς») που βγάζουν σπυράκια στο άκουσμα των φράσεων «Εθνικός Πολιτισμός», «Εθνική Ανεξαρτησία», «Εθνική Παιδεία» (…).

Αυτοί που έβαλαν τη Ρεπούση, τώρα βάζουν την Δραγωνά, να ξαναγράψουν τα βιβλία Ιστορίας, όπως τα θέλουν οι «αποεθνικοποιητές» του ιδρύματος Σόρος. (Βλ. διαδίκτυο, φοβερές αποκαλύψεις για τους στόχους και τα μέσα αυτού του επιτελάρχη της παγκοσμιοποίησης, που συναντήθηκε, το είπε ο ίδιος πρόσφατα σε ελληνικό κανάλι, δύο φορές μετά τις εκλογές με τον Γ. Παπανδρέου…).

Αυτοί που για να πετύχουν την άθλια εθνοαποδόμηση – εκφυλισμό του ελληνικού λαού, αποκάλεσαν (μέσω φερέφωνων – τσιρακιών του Σόρος και Σία) ως και κορυφαίους αριστερούς αγωνιστές και διανοούμενους (Μπιτσάκης, Στάθης Σταυρόπουλος) και τον κύριο φορέα της Αριστεράς ακόμα, το ΚΚΕ, «εθνικίζοντες» (!!!) επειδή ξεσκέπασαν τους στόχους του βιβλίου της Ρεπούση!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ!

Δεν θα είναι τώρα ένα απλό μαθητικό ξέσπασμα, όπως εκείνο για τον Αλέξη. Κουφοβράζει η απέραντη οργή εκατομμυρίων μισθωτών, ανέργων, αγροτών, μικροεπαγγελματιών.

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ…

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live