Πασχαλινό παζάρι στο Στύλο

Κανένα σχόλιο

Καθιερωμένο πλέον κάθε χρόνο πραγματοποιείται  το «πασχαλινό παζάρι» από τον  Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο ΔΗΜ. ΔΙΑΜ. ΣΤΥΛΟΥ. Ένας θεσμός που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια με πρωτοβουλία της προέδρου Κας Δομ. Χαραλαμπάκη. Κάτοικοι του χωριού αλλά και πολλοί φίλοι του συλλόγου το επισκέπτονται τόσο για να θαυμάσουν τις δημιουργίες του αλλά και να αγοράσουν πασχαλινές λαμπάδες και  κατασκευές  ενισχύοντας έτσι το έργο του.

Φέτος το παζάρι άνοιξε και πάλι στην αίθουσα <ΑΓΑΠΗΣ ΓΟΓΟΝΗ> στο Στύλο στις 21/03/2010. Είχε εξαιρετική επιτυχία αφού το επισκέφτηκαν αρκετοί κάτοικοι αλλά και φίλοι του συλλόγου. Οι κατασκευές ήταν όλες δημιουργίες ενηλίκων και παιδιών που μετείχαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς αξιοποιώντας δημιουργικά το χρόνο τους.

Η συνεργασία της δασκάλας κας Χριστίνας Πανάγου για 3η συνεχόμενη χρονιά ήταν πολύτιμη , αφού αφιέρωσε αρκετές ώρες και ημέρες για την επίτευξη του επιτυχημένου «πασχαλινού παζαριού» , όπως επίσης και των κυριών Μαριχρύσας Παπαδάκη και Ελένης Μαράκη.

"Sponsored links"

Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν στις διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου που πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live