Περιφερειακή σύσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη στο Ρέθυμνο παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου

Κανένα σχόλιο

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, Περιφερειακή Σύσκεψη Αγροτικής Ανάπτυξης της Κρήτης με θέμα  «Το καλάθι των προϊόντων»,  στο ξενοδοχείο «Aegean Pearl Hotel» στο Ρέθυμνο.

Στη σύσκεψη θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Α. Παπανδρέου.

Πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο τρεις θεματικές ενότητες με εισηγητές τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη και τους Υφυπουργούς κα Μιλένα Αποστολάκη και κ.Γιάννη Κουτσούκο.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live