Προστασία εξ απορρήτων…

Κανένα σχόλιο

Χριστοφοράκος (siemens) – Ελλην. Κυβερνήσεις – Κοσμική Τουρκία. Γνωστότατη η υπόθεση Χριστοφοράκου SIEMENS απασχολεί την κοινή γνώμη της χώρας και επίκεινται εξελίξεις, στο επίπεδο της «δωροληψίας» και της σχέσης της υπόθεσης με πολιτικούς – και πολιτικές οικογένειες – και των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας.

Τον ίδιο – γνωστό-άγνωστο – κο. Χριστοδοράκο, ποιος δεν τον ακουμπά, και γιατί; Ποιος τον ενημερώνει να φύγει και τον φυγαδεύει; Ποιος του συμπαρίσταται και γιατί; Μέσω σοβαρής, νομικής εταιρείας στη Γερμανία; Προς τι όλα αυτά;

Αναγκαία στο σημείο αυτό, η οριοθέτηση των προσώπων, για τη συνέχεια. Ήτοι

"Sponsored links"

  1. Κος Κοτς: Ο υπ’ αριθμός 1 επιχειρηματίας – δισεκατομμυριούχος της κοσμικής Τουρκίας (ο Ωνάσης της Τουρκίας): Ελέγχει όλη τη βαριά πολεμικ΄βιομηχανία της γείτονος, τα ναυπηγεία κλπ. Έχει σοβαρές σχέσεις οικονομικοβιομηχανικές με την Γερμανία. Μεγαλομέτοχος της SIEMENS, με θυγατρικές της αυτής εταιρείας, στην Τουρκία. Συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα της Τουρκίας μέσω των εκδοτικών οργανισμών που διοικεί κουνώντας νήματα και ρυθμίζοντας πολιτικές καταστάσεις. Γεφυροποιός θρησκευτικού και κοσμικού κράτους. Μετρά, στην παγκόσμια οικονομία, με διασυνδέσεις και στις πετρελαϊκές (παγκόσμιες) εταιρείες, Αμερικής – Αγγλίας. Έχει τρία παιδιά. Ένα αγόρι και δύο κορίτσια.
  2. Κος Χριστοφοράκος: Έλληνας επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος και μέλος της SIEMENS για την Ελλάδα. Σπούδασε στην Αγλλία. Εκεί γνώρισε ως φοιτητής και ενυμφεύθει την σημερινή Τουρκάλα σύζυγό του. Κόρη του κου Κοτς. Κυνηγήθηκε από διάφορους για να διακόψει την φοιτητική του σχέση με αυτήν. Εδιώχθη έως και με ξυλοδαρμούς από την ΜΥΤ (ΕΥΠ Τουρκίας). Άντεξε. Τελικά παντρεύτηκε την κόρη του Κότς. Πήγε Γερμανία όπου εξειδικεύτηκε και πήρε και τη Γερμανική υπηκοότητα. Είναι δηλαδή γαμπρός σήμερα του κου Κοτς, και τα παιδιά του εγγόνια και συνκληρονόμου της δυναστείας Κότς.

Δεν νομίζομαι ότι πρέπει να κάνομε κάποιο περαιτέρω σχολιασμό. Ότι και να σκεφθείτε ή συμπεράνετε, προφανώς ισχύει. Απλά θα σας επιστήσομε την προσοχή και να θυμηθείτε ότι: Παρόλο τον θόρυβο, τα δημοσιεύματα, τις συζητήσεις, τις έρευνες στα Media (σε όλα τα μέσα) ουδέν γράφτηκε ή βγήκε δια την οικογένεια του Χριστοφοράκου, δια την συγγένειά του, την ισχύ, και τον «τρόπο» που έχει στην SIEMENS και στην Γερμανική Κυβέρνηση..

Όλα αυτά, περιέργως, προστατεύθηκαν, σιωπήθηκαν και έμειναν στο απυρόβλητο. – ΑΠΟΛΥΤΩΣ – Προς τούτο, οι κυβερνητικοί χειρισμοί, έως και η Δικαιοσύνη, ήταν κομωοί και διακριτικοί, λεπτοί και συγκρατημένοι. Διμερής σχέσεις, ξένα οικονομικά διευθυντήρια, καλή γειτονία, «και εσύ λαέ βασανισμένε…»

Τα σχόλια δικά σας, ή λαϊκά: Χριστοφοράκος. Σιγά – μήπως είδατε τον Παναή;

(συν-ειδησιακός)

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live