Προφορικές συμφωνίες με δύο παίκτες για τον Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Αποκαλυπτικός ήταν ο Τίμος Καβακάς στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του, τα οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελούν και τα μείζονα. Σύμφωνα με τον προπονητή του Πλατανιά έχει υπάρξει προφορική συμφωνία με δύο παίκτες, τον Προβατίδη και έναν ακόμη δεξιό χαφ από τον Ηρακλή, το όνομα του οποίου απέφυγε να αποκαλύψει, αφού όπως είπε, εκκρεμεί η υπογραφή των συμβολαίων. Ο κ. Καβακάς τόνισε ότι παρελθόν από τη χανιώτικη ομάδα θʼ αποτελέσουν ο Ζουτάουτας και ο Μπάτζιο, άφησε να εννοηθεί ότι λίαν συντόμως θα λυθεί και η συνεργασία με τον Κίτσα ενώ προσδιόρισε στις έξι τις μεταγραφές που θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πώς κρίνετε ότι ακολουθεί μία μεγάλη σχετικά διακοπή και πώς ελπίζετε να εξελιχθεί το μεσοδιάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος;
Οι μέρες Χριστουγέννων είναι ημέρες ξεκούρασης για τα παιδιά. Θα πάνε να δουν τις οικογένειές τους, να αποτοξινωθούν και να γυρίσουν στις 27 του μήνα που έχουμε το νέο ραντεβού, με διάθεση και όρεξη για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Αυτό που ευελπιστώ, είναι να γυρίσουν τα παιδιά υγιείς. Να ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία, χαρά και ευτυχία.

Θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσει η διακοπή;
Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι για μας που έχουμε έναν ρυθμό, τη συγκεκριμένη στιγμή δε μας βοηθάει η διακοπή αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι αυτές οι μέρες είναι ημέρες που πρέπει να τις περνάμε με τις οικογένειές μας.

"Sponsored links"

Πριν λίγες ώρες λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Αργέντη και φημολογείται έντονα ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον Ευγένιο Κίτσα. Μπορείτε να μας αναλύσετε πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα;
Ναι, ο Αργέντης έχει αποχωρήσει από την ομάδα. Προσωπικά του εύχομαι να έχει καλή συνέχεια, υγεία και να πετύχει ό,τι έχει βάλει σαν στόχο. Για τον Κίτσα, έχει δημιουργηθεί ένα θέμα το οποίο όμως δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξελιχθεί. Απ’ ό,τι γνωρίζω σήμερα υπάρχει συμβούλιο, οπότε και θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις;
Όχι. Ο Μπάτζιο είναι η τελευταία αποχώρηση από την ομάδα. Δεν θα συνεχίσει μαζί μας.

Ο Ζουτάουτας;
Ο Ζουτάουτας, λήγει το συμβόλαιό του τώρα τον Δεκέμβριο και λόγω ηλικίας δε μπορεί να συνεχίσει έτσι κι αλλιώς μαζί μας. Ο Ζουτάουτας γνώριζε την ομάδα και το περιβάλλον και ήρθε να μας βοηθήσει γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα σε περίπτωση που τον χρειαζόμασταν. Όντως τον χρειαστήκαμε και μέσα στο Αίγιο το παιδί έπαιξε προς τιμήν του ένα ημίχρονο. Είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας και σοβαρό παιδί και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Γιατί φεύγει ο Κίτσας, εάν φύγει;
Ο Κίτσας φεύγει, εάν φύγει, γιατί υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Γι’ αυτό το λόγο θα φύγει, εάν φύγει. Ό,τι κίνηση γίνεται, είναι για το καλό της ομάδας.

Οι μεταγραφές που επίκεινται, θα γίνουν με το σκεπτικό η ομάδα να μπορέσει να πάει παραπάνω ή θα πρόκειται απλά για συμπλήρωμα του ρόστερ;
Όχι, οι μεταγραφές που γίνονται, γίνονται για να γίνει καλύτερη η ομάδα. Τον πρωταθλητισμό δεν τον έχουμε θέσει ως στόχο. Στόχο έχουμε θέσει τη γρήγορη σωτηρία. Έχουμε πει ότι εάν βρεθεί ο πρωταθλητισμός στο δρόμο μας δεν θα πούμε όχι. Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι και σ’ αυτά που λέμε και σ’ αυτά που κάνουμε.

Δύο ονόματα που ακούγονται ότι είναι πολύ κοντά στον Πλατανιά, είναι του Προβατίδη και του Γεωργόπουλου. Ισχύει το ενδιαφέρον;
Αυτό που θα πω είναι ότι είμαστε σε επαφή με αρκετά παιδιά. Οριστική συμφωνία θεωρώ ότι υπάρχει όταν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Για μένα, οριστική συμφωνία θα υπάρξει όταν ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κρήτη και θα υπογράψει. Επειδή σας είχα πει ότι μετά το παιχνίδι με την Κόρινθο θα πω ορισμένα πράγματα, υπάρχουν προφορικές συμφωνίες. Αυτό όμως εμένα δε μου λέει τίποτα.

Με τον Προβατίδη είχατε συνεργαστεί στη Σκύδρα και πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή. Θεωρείτε πως είναι στο στυλ που ζητάτε για τη θέση που παίζει;
Είναι αλήθεια ότι με τον Προβατίδη έχουμε κάνει προφορική συμφωνία. Ο Ηλίας είναι ένας παίκτης τον οποίο τον είχα στη Σκύδρα. Βγήκε πρώτος σκόρερ σ’ εκείνο τον όμιλο στη Δ΄ Εθνική, σε ένα δύσκολο όμιλο. Πρόκειται για ένα παίκτη που έχει εμπειρία, έχει κάνει πρωταθλητισμό με τον Πιερικό από την Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Είναι ένας παίκτης ποιοτικός που τον φέρνουμε στην Κρήτη για να βοηθήσει την ομάδα. Παίζει αριστερός χαφ, ακραίος. Νομίζω πως είναι μία πολύ καλή λύση σε μία θέση όπου δεν είχαμε πολλές επιλογές.

Ο Γεωργόπουλος;
Είναι ένα από τα παιδιά που μας ενδιαφέρουν.

Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ο Πλατανιάς;
Αυτή τη στιγμή έχουν υπάρξει κάποιες αποχωρήσεις και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα του Κίτσα. Όσοι παίκτες φύγουν, τόσοι παίκτες θα έρθουν. Αν φύγουν πέντε θα έρθουν πέντε. Αν φύγουν έξι θα έρθουν έξι. Έχουμε ένα ρόστερ που αυτή τη στιγμή έχει μικρύνει πάρα πολύ. Σίγουρα θα ενισχυθούμε στην αριστερή μας πλευρά, στον ακραίο αμυντικό και στον χαφ που έχουμε ήδη συμφωνήσει. Και στη δεξιά πλευρά, σε χαφ, θα ενισχυθούμε. Οπωσδήποτε, με τη φυγή του Ζουτάουτας, θέλουμε και κεντρικό αμυντικό. Κοιτάζουμε ένα σέντερ φορ και αν βρούμε κάτι καλό σε κεντρικό χαφ, θα πάρουμε και ένα κεντρικό χαφ. Σύνολο, οι παίκτες που σας έχω πει, είναι έξι. Στη μεγάλη ομάδα θα προωθηθεί και ο Θέμης Πατρικάκης, που ούτως ή άλλως προπονείται το τελευταίο διάστημα μαζί μας. Είναι ένα παιδί από τη β΄ ομάδα του Πλατανιά, ένα παιδί που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και χρειάζεται δουλειά.

"Sponsored links"

Όσον αφορά τον αριστερό μπακ, φημολογείται ότι θα έρθει ένας παίκτης από τον Ηρακλή. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Όχι, αυτός ο παίκτης παίζει δεξιά. Δεξιός χαφ είναι. Και μ’ αυτόν τον παίκτη έχουμε έρθει σε συμφωνία, προφορική βέβαια.

Ποιος είναι;
Νομίζω ότι καλύτερα είναι να έρθει να υπογράψει και να πούμε το όνομα.

Από όλους αυτούς που είπατε, ποιοι θα είναι «μικροί»;
Αυτός που είπατε πως θα έρθει από το Ηρακλή είναι «μικρός». Και ο αριστερός ακραίος αμυντικός είναι κι αυτός «μικρός». Συν τον Πατρικάκη που προωθούμε, είναι τρεις. Τώρα, εάν βρούμε κι έναν αμυντικό χαφ «μικρό» θα προτιμήσουμε να πάρουμε έναν αμυντικό χαφ «μικρό» γιατί έχουμε τρεις σε αυτή τη θέση και θέλουμε τέσσερις. Έχουμε τον Πότσι, τον Μουνάφο και τον Μπελεβέτη, οπότε χρειαζόμαστε ακόμη έναν χαφ.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live