Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανασίου Καρούντζου

Κανένα σχόλιο

Μια δύσκολη χρονιά κλείνει και έρχεται μιά καινούργια. Ας την υποδεχθούμε όλοι με αισιοδοξία και ελπίδα γιατί σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή.
Με την προσμονή αλλά και με την πεποίθηση ότι το 2011 θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας, για την Ελλάδα, για την Κρήτη.

Χρειάζεται να σταθούμε με περισυλλογή και σύνεση δίπλα στα προβλήματα του Κρητικού λαού και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με συλλογική προσπάθεια, με ευαισθησία και συνέπεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για μια νέα πνοή στην περιφέρεια.

Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθώ στις προκλήσεις για μια πιο δυναμική πορεία του νησιού στη νέα εποχή από την θέση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης που μου εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός και το υπουργικό Συμβούλιο.

"Sponsored links"

Εύχομαι σε όλους Καλή χρονιά, Υγεία, Ευημερία και Προκοπή σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live