Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων

Κανένα σχόλιο

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων για την περίοδο 2010/2011.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός ΑΑΤ κ. Γιάννης Κουτσούκος «με τις αποφάσεις αυτές θα αναδιαρθρωθούν το επόμενο έτος τουλάχιστον 2625 στρέμματα του αμπελώνα της χώρας και για το σκοπό αυτό οι αμπελοκαλλιεργητές θα ενισχυθούν με το ποσό 2,84 εκ. ευρώ. Με τέτοιου είδους εξειδικευμένες ενέργειες, στοχεύουμε στην ανασυγκρότηση και ενίσχυση της εξωστρέφειας ενός ιδιαίτερα κρίσιμου για την χώρα μας τομέα, στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, στην καλύτερη σύνδεσή του με τις απαιτήσεις του καταναλωτή και της αγοράς».

Επιπλέον ο κ. Γιάννης Κουτσούκος δήλωσε: «κάθε μας απόφαση, λαμβάνεται με γνώμονα την διαφάνεια, την απλούστευση των διαδικασιών, την άρση    των αντικινήτρων που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Για τον λόγο αυτό οι κατανομές που αποφασίστηκαν, ήταν αποτέλεσμα των προτάσεων των Ν.Α και των επιτόπιων ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουμε ένα πάγιο αίτημα των παραγωγών του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, όσοι αμπελουργοί υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους ως τις 10 Ιουνίου , θα ενισχυθούν χωρίς την υποχρέωση κατάθεσης εγγυητικής επιστολής η έκδοση και το κόστος της οποίας λειτουργούσε αποτρεπτικά για τους παραγωγούς».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live