Πρόγραμμα επίσκεψης Ντ. Μπακογιάννη σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κρήτη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα. Ντόρα Μπακογιάννη, θα βρεθεί σήμερα Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Ειδικότερα, το πρόγραμμα της Προέδρου έχει ως εξής:

Ρέθυμνο:

11:30 στο Ξενοδοχείο Joan:

"Sponsored links"

Συνάντηση με τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος και την Ομάδα Πρωτοβουλίας Ρεθύμνου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με την παρουσία των δύο Κρητικών Βουλευτών της ΔΗ.ΣΥ., κ. Λ. Αυγενάκη και Χρ. Μαρκογιαννάκη.

13:00 Παραχώρηση συνέντευξης τύπου στα μέσα ενημέρωσης του Ρεθύμνου.

Ηράκλειο:

17:30 Συνάντηση και συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Ηρακλείου της ΔΗ.ΣΥ. στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

18:30 Συνάντηση με μέλη και στελέχη του Συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

19:30 Συνάντηση με τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος και την Ομάδα Πρωτοβουλίας Ηρακλείου για οργανωτικά θέματα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

20:45 Παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Creta Channel.

21:30 Συνάντηση με δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης στο ουζερί «Πενήντα-Πενήντα» στην παλαιά αγορά του Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live