Σκάκι: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, 2η & 3η θέση στα Πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα!

Κανένα σχόλιο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μια φορά η παρουσία των Χανιωτών αθλητών στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα κάτω των 18 ετών. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Περιστέρι της Αθήνας συμμετείχαν 103 αθλητές και ανάμεσά τους 6 Χανιώτες από τους οποίους οι 5 αγωνίζονται στο Σύλλογο της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων  1 αθλήτρια του Φυσιολάτρη Νίκαιας και μία από τον ΟΑΧ.Οι επιτυχίες φαίνεται ότι είναι συνυφασμένες με την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων ένα σύλλογο που τιμάει την πόλη μας σε κάθε αγωνιστική της δραστηριότητα! Οι αθλητές της για άλλη μια χρονιά είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας τη διάρκεια και σταθερότητα του συλλόγου στην αξιοποίηση των ταλέντων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα στην Κατηγορία κάτω των 18 ετών είχαμε  διπλή επιτυχία με την Χριστοδουλάκη Τόνια (πρώην αθλήτρια της ΣΑΧ και από φέτος στην ομάδα της Νίκαιας) και Τσαρουχά Μαριάνθη (ΣΑΧ) να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών παίρνοντας αντίστοιχα τη 2η και 3η θέση!  Διπλή χαρά όμως για τα δύο κορίτσια που με την επιτυχία τους αυτή κέρδισαν και την πριμοδότηση για την εισαγωγή της στα Α.Ε.Ι.

Η Τσαρουχά Μαριάνθη, έχοντας συνδυάσει την αγωνιστική της πορεία με μεγάλες επιτυχίες κατακτώντας επτά φορές τίτλο Πρώτης Πανελλήνιας θέσης, διεκδίκησε και εδώ μέχρι τον τελευταίο γύρο την πρωτιά την οποία όμως τελικά κατέκτησε με την πολύ καλή της παρουσία η Παπαθανασίου Ελισάβετ από τον «Γαλαξία» Θεσσαλονίκης. Στην ίδια κατηγορία η Σκαράκη Αντιγόνη (ΟΑΧ) με 5 βαθμούς πήρε την 12η θέση.

"Sponsored links"

Στην αντίστοιχη κατηγορία αγοριών  συμμετείχαν τρεις αθλητές αρκετά μικρότεροι ηλικιακά βάζοντας διαφορετικούς στόχους ο καθένας. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιοδάκης Κων/νος ο οποίος διεκδίκησε μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων ισοβαθμώντας τελικά με 6,5 βαθμούς στην 3η θέση (με τα κριτήρια 4ος ). Ο Σπύρος Ναούμ με 5,5 βαθμούς πήρε την 15η θέση ενώ ο 12χρονος Παπαδόπουλος Αργύρης με 3,5 βαθμούς την 40η θέση.

Φωτ: Από αριστερά ο Πρόεδρος του Περιστερίου  Μπέλος Αντώνης με τις τρεις νικήτριες Τσαρουχά Μαριάνθη Παπαθανασίου Ελισάβετ Χριστοδουλάκη Τόνια και δεξιά ο έφορος εθνικών ομάδων κ. Καλοσκάμπης Μιχάλης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live