Στάση εργασίας σήμερα από την Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Δυτικής Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των Μηχανικών του Δημοσίου, διεκδικώντας την αποκατάσταση και διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας και την ομογενοποίηση των αποδοχών μας με στόχο την καθιέρωση κλαδικού μισθολογίου, η Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ συμμετέχει στην 3ωρη Στάση Εργασίας (από τις 07.30 μέχρι της 10.30) που έχει προκηρύξει η Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ για την Τρίτη 7/12/2010 και καλεί τα μέλη της για μαζική συμμετοχή.

Για τα Χανιά : Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:00π.μ. στηνΤΥΔΚ/Χανίων

Για το Ρέθυμνο : Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:00π.μ.  στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live