Στοιχεία – φωτιά για την απάτη στο ΙΚΑ Ηρακλείου με τα σκευάσματα διατροφής!

Κανένα σχόλιο

Η ζημία σε βάρος του ΙΚΑ ξεπερνά τα 5 εκ ευρώ ενώ οι…νεκροί, στο όνομα των οποίων εκδίδονταν βιβλιάρια, υπολογίζονται σε περισσότερους από…50!.Ξεπερνά τα…..5 εκατομμύρια ευρώ, η απάτη σε βάρος του ΙΚΑ, με τα σκευάσματα διατροφής που χορηγούνταν στο Ηράκλειο σε….νεκρούς από επιτήδειους με πλαστά βιβλιάρια!

Κανονικά, ως είθισται άλλωστε, το βιβλιάριο ενός ασθενή παραδίδεται αμέσως μετά τον θάνατό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον διευθυντή του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ηρακλείου, Νίκο Ροκαδάκη, η κομπίνα είχε στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκδίδονται- σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- ακόμη και νέα βιβλιάρια στο όνομα των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή, ερήμην της οικογένειάς τους! Το κύκλωμα, δηλαδή, είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε περισσότερες των δύο δημοσίων υπηρεσιών..

Σχετική ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, έκανε σήμερα στον Εισαγγελέα, Νίκο Μαρκάκη, ο διευθυντής του ΙΚΑ Ηρακλείου, μετά και την απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων για τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Όπως είπε λίγο μετά τη συνάντηση “δεν μπορούσαμε να σπιλώσουμε υπολήψεις και να κατηγορήσουμε αναίτια ανθρώπους χωρίς να έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια μας. Η συνεργασία μας με τον Εισαγγελέα ήταν άκρως εποικοδομητική κι έτσι θα συνεχίσει να είναι. Θα του παραδώσουμε, εν ευθέτω χρόνω, νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στη διάθεσή του”.

"Sponsored links"

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση τα στοιχεία, ο αριθμός των…νεκρών σε βάρος των οποίων είχε στηθεί η κομπίνα, ξεπερνά τους….50 ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 32! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο αριθμός αυτός να αυξηθεί!

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live