Στο ΕΣΠΑ έργα σχολικής στέγης μετά από συντονισμένες προσπάθειες της νομαρχιακής αρχής Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Τρία έργα σχολικής στέγης που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στο Νομό έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς, ενώ παράλληλα έχουν κατατεθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ ακόμη δύο έργα για νέα σχολικά κτίρια, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Συγκεκριμένα, τα έργα «Κατασκευή 2-θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αρχανών», «Κατασκευή Νηπιαγωγείου και προσθήκη αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Μοχού», και «Προσθήκη αιθουσών στο 10 Γυμνάσιο Δ. Ηρακλείου (περιοχή Γιόφυρος)», έχουν ήδη ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013».

Οι φάκελοι πρότασης που έχουν κατατεθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου» (ΕΣΠΑ) αφορούν στα έργα «Ενίσχυση – αντικατάσταση στέγης και προσθήκη κατ΄έκταση νέου τριώροφου τμήματος στο κτίριο που στεγάζει το 6ο και 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου» και  «Ανέγερση 23ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου στις οδούς Λασαίας και Αυλώνος (Θέρισσος)», το οποίο προβλέπεται να είναι μάλιστα βιοκλιματικό κτίριο.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live