Συζήτηση – ενημέρωση για το «Νόμο 3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων»

Κανένα σχόλιο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων και η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, συνδιοργανώνουν εκδήλωση σήμερα 18-01-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 6.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων , Ελ.Βενιζέλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή κ Δημήτρη Σπυράκου.

Θα γίνει συζήτηση – ενημέρωση για το «Νόμο 3869/2010 για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
6.30 Χαιρετισμοί των Προέδρων του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κου Δ. Ποντικάκη και της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων κας Ι. Μελάκη
και του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας ΙΝΚΑ Ελλάδος κου Γιάννη Ανουσάκη

6.45 Ανάλυση των άρθρων του νόμου 3869/2010 από τους διακεκριμένους ομιλητές:
Δημήτριο Σπυράκο, Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Ιάκωβο Βενιέρη, Δικηγόρο, λέκτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών
Ευθυμία Κινική, Δικηγόρος, λέκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

"Sponsored links"

Tον συντονισμό της εκδήλωσης – συζήτησης θα κάνει, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων, κ.Γιώργος Παπαλάς.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Επειδή πολλοί συμπολίτες μας έχουν ερωτήσεις πάνω στην εφαρμογή του Νόμου “υπερχρεωμένα νοικοκυριά” δύνανται να τις καταθέσουν στους εκλεκτούς καλεσμένους μας.

Επίσης καλούμε και τους εμπόρους ,οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο (είμαι έμπορος αλλά με κλειστή επιχείρηση )να έρθουν και να “τονίσουν” το πρόβλημα τους ενώπιον του Γενικού Γραμματέα για υπαγωγή τους με προσθήκη στις διατάξεις του Νομικού πλαισίου του Ν.3869/2010.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live