Συζήτηση: Τι συμβαίνει με την οικονομία, το χρέος, το ευρώ;

Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη, 7/12/2010, και ώρα 8.45, στο Στέκι συζητάμε με τον πανεπιστημιακό Σπύρο Λαπατσιώρα για όλα αυτά που απασχολούν σε σχέση με την οικονομία.

Το χρέος, την αναδιάρθρωση του χρέους, την κατάσταση στην Ευρώπη, τους σχεδιασμούς που υπάρχουν και τα πιθανά αποτέλέσματά τους, αν θα διαλυθεί το ευρώ ή αν πρέπει να φύγουμε από το ευρώ, το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας: τι μπορούμε να περιμένουμε και να ελπίζουμε.

Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live