Συμμετέχει στην απεργία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συμμετοχή στην 24ώρη απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ της 15ης Δεκεμβρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Σ. Χανίων, όπως άλλωστε και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συμμετοχή του Ο.Σ. Χανίων στην Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. – Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη 15η Δεκεμβρίου 2010, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για:

Τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους που προκύπτει και από τη συστηματική απουσία του από την οδοντιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων, μεσούσης μάλιστα της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τους πάντες κι έχει φέρει σε απόγνωση μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

"Sponsored links"

Την αυθαίρετη διαχείριση των οικονομικών του Ασφαλιστικού Ταμείου μας, την αποδυνάμωσή του από υπαλληλικό προσωπικό και τη διακύβευση της προοπτικής του ακόμα και ως προς το αν θα έχει τη δυνατότητα καταβολής συντάξεων.

Τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κι εφαρμογής μέτρων για τον κλάδο μας χωρίς την πρόσκληση μας σε κοινωνικό διάλογο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live