Συμμετοχή μηχανικών Τ.Ε.Ε. – Τμήματος Δυτικής Κρήτης στη σημερινή πανελλαδική απεργία

Κανένα σχόλιο

Αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις ανατροπές στις εργασιακές περικοπές μισθών στον ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σύσσωμος ο τεχνικός κόσμος της χώρας συμμετέχει στην πανελλαδική 24άωρη απεργία της Τετάρτης την οποία εξήγγειλαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Το  Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ. καλεί τους διπλωματούχους μηχανικούς να αντισταθούν στα σχέδια αποδόμησης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού της χώρας, τα οποία, με πρόφαση την «Τρόϊκα», προωθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας πως τα μέτρα αυτά δεν δίνουν καμιά προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση, αφού μόνο στερούνται κάθε αναπτυξιακής διάστασης, αλλά και βαθαίνουν την ύφεση.

Συγκεκριμένα καλούμε τους μηχανικούς να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς στις 11 ώρα, για να αναδειχθεί η πολυμέτωπη επίθεση εναντίων των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου:

"Sponsored links"

Ενάντια στην πολιτική της ανεργίας.

Ενάντια στη μονοδιάστατη πολιτική της είσπραξης, χωρίς ίχνος αναπτυξιακού χαρακτήρα ή πρόβλεψη συνεπειών.

Ενάντια στην κατάργηση της ασφάλειας του πολίτη και των έργων, με την κατάργηση του κώδικα αμοιβών.

Ενάντια στην τελμάτωση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Ενάντια στην προκλητική αδιαφορία για τη χρηματοδότηση των δημοσίων έργων.

Ενάντια στην ισοπέδωση των μηχανικών του δημοσίου τομέα.

Ενάντια στην πολιτική της ξενιτιάς των νέων Ελλήνων επιστημόνων.

Ενάντια στην σπίλωση του Έλληνα μηχανικού και των Ελλήνων επιστημόνων.

Για την Δ.Ε. του  Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ.

"Sponsored links"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Α.  ΠΙΤΑΡΙΔΑΚΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live