Συμμετοχή της Τ.Ε.Δ.Κ. Χανίων στην 4η έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός»

Κανένα σχόλιο

Η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων στη Συνεδρίαση της 8ης Μαρτίου 2010, αποφάσισε (πρ.5ο, απ. 37η),  την συμμετοχή της στην 4η Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός», που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Απριλίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιά.

Με την παρουσία της στην παραπάνω έκθεση και σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της, η Τ.Ε.Δ.Κ. θα κινηθεί στους παρακάτω θεματικούς άξονες:

1) Μουσείο Σχολικής Ζωής

"Sponsored links"

2) Κρητική Φορεσιά-Κοπανέλι-Κρητικό Κέντημα

3) Πολιτιστικά Δρώμενα-Γιορτή Ανθόνερου

4) Μαντινάδες-Χορός

5) Αγγειοπλαστική-κόσμημα.

Η Τ.Ε.Δ.Κ. καλεί όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού μας, να συμμετάσχουν με Πολιτιστικούς Φορείς που καλύπτουν την παραπάνω θεματολογία. Οι Δήμοι είναι υπεύθυνοι για την κάλυψη των εξόδων των φορέων του Δήμου τους που θα συμμετέχουν, ενώ η Τ.Ε.Δ.Κ. θα αναλάβει τα έξοδα του περιπτέρου και την  πληρωμή της μεταφορικής εταιρείας για τα εκθέματα.

Οι Δήμοι που επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται όπως ενημερώσουν μέχρι την Μ. Τετάρτη 31/3, την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τ.Ε.Δ.Κ.  στα τηλέφωνα 28210 87031-94120 και την κα Αμαλία Μπασιά, Μέλος Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Χανίων, στο τηλ. 6972718777

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live