Συνάντηση Δημάρχου Χανίων με τους προϊστάμενους εκπαίδευσης Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, συναντήθηκαν το Σάββατο 15/1το πρωί στο Δημαρχείο ο Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Ηλίας Ποντικάκης, ο Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Κανδαράκης, και ο Προϊστάμενος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Γεώργιος Ανδρεαδάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα, που αφορούν τις αρμοδιότητες του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, καθώς επίσης συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και οι άξονες συνεργασίας των εμπλεκομένων φορέων.

Ειδικότερα μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν περιλαμβάνονται :

Η εξεύρεση χώρων μεταστέγασης του Μουσικού Γυμνασίου, του Ειδικού Γυμνασίου και η άμεση λειτουργία του 2ου ΣΕΚ.

"Sponsored links"

Η ανέγερση νέων σχολικών μονάδων (νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων) εντός των ορίων του νέου Δήμου, καθώς και η μίσθωση κτιρίων για σχολική χρήση.

Η λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών.

Η μεταφορά των με σύμβαση αορίστου χρόνου καθαριστριών των σχολείων στους Δήμους.

Η συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

Η ανάγκη ολοκλήρωσης της προσπάθειας υπαγωγής του ΚαΠΝΚ (Κέντρου απροσαρμόστων) Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στο Υπουργείο Παιδείας, κ.λ.π.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live