Συνάντηση Σπύρου Δανέλλη με τον Δήμαρχο Χερσονήσου

Κανένα σχόλιο

Την πρώτη συνάντηση εργασίας είχε χθες ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης με τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ιωάννη Μαστοράκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την αλληλοενημέρωση και την έναρξη μιας σταθερής και διαρκούς επικοινωνίας για το Δήμο Χερσονήσου με τις ευρωπαϊκές δομές, λειτουργίες και θεσμούς.

Ο Δήμος Χερσονήσου ως κατεξοχήν τουριστικός και εξωστρεφής δήμος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ευρωπαϊκά θεσμικά και χρηματοδοτικά εργαλεία σε συγκεκριμένους τομείς, όπως ο τουρισμός, οι μεταφορές, η διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, η ενέργεια και η αγροτική οικονομία.

"Sponsored links"

Για όλα τα παραπάνω ο ευρωβουλευτής δεσμεύτηκε να συνδράμει και να στηρίζει με τις δυνάμεις και την εμπειρία του τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών ευκαιριών.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live