Σύσκεψη για έργα του δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η πορεία σημαντικών αναπτυξιακών έργων του Δήμου Χανίων συζητήθηκαν κατά την διάρκεια σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Εμμανουήλ Σκουλάκη.Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αθανάσιος Καρούτζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Αμπαδιωτάκης,  Δημ. Λειψάκης, Μαν. Λιονάκης, Κ. Πρωτοπαπαδάκης, Εμμ. Κεμεσίδης Νικ. Ξυνίδης, Χρ. Χατζηδάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική παρουσίαση των ενταγμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου έργων και μελετών του Δήμου Χανίων και των συνενούμενων με αυτόν, Δήμων.

Επίσης, δόθηκαν οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ωρίμανση και εκ νέου υποβολή των έργων που υποβλήθηκαν παλαιοτέρα και δεν  εντάχθηκαν.

"Sponsored links"

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα που υλοποιεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, για απαλλοτριώσεις και για θέματα οδοποιίας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live