Σύσκεψη στο Δημαρχείο Καντάνου για το Αποπηγάδι

Κανένα σχόλιο

Αναβλήθηκε  τελικά η προγραμματισμένη συνάντηση των κατοίκων των χωριών Σπίνας, Φλώρια, Παλαιά Ρούματα και Σέμπρωνα με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Καρούντζο. Έπειτα από  τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας Σπίνας, χθες το μεσημέρι, με το δήμαρχο Καντάνου κ. Δασκαλάκη, ενημερωθήκαμε ότι  ο περιφερειάρχης θα επισκεφτεί την Σπίνα και το Αποπηγάδι  την ερχόμενη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί , για επιτόπια αυτοψία στην περιοχή. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του δημάρχου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των κατοίκων, στο δημαρχείο Καντάνου. Καλούμε όλους τους φίλους του Αποπηγαδιού που όλο αυτό τον καιρό,  πολύτιμα μας συμπαραστέκονται, να βρεθούν κοντά μας και  την ερχόμενη Παρασκευή, θέλοντας να πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει εκ νέου αναβολή.

Τους ενημερώνουμε επίσης ότι μπορούν να δουν το βίντεο  με τις συλλήψεις των 14 πολιτών στο Αποπηγάδι. Μέχρι σήμερα και στις μόλις τέσσερις ημέρες που έχει αναρτηθεί, το  έχουν δει πάνω από χίλια διαφορετικά άτομα, ενώ δεκάδες φτάνουν τα μηνύματα συμπαράστασης στο e-mail της πρωτοβουλίας απ΄ όλη την Ελλάδα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live