Τα παραρτήματα του εθνικού ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» συγκροτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αττικής ως εξής:

Πρόεδρος ο Γεώργιος Πρασιανάκης πρ Βουλευτής, Αντιπρόεδροι οι Θεόδωρος Φορτσάκης Πρόεδρος Νομικού Τμ. Παν/μίου Αθηνών, Φαλή Βογιατζάκη Γενική Γραμματέας Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και Παναγιώτης Κρητικός πρ. Αντιπρόεδρος Βουλής των Ελλήνων.  Γενικός Γραμματέας ορίστηκε ο Νικόλαος Σαρρής αντιστράτηγος ε.α., Ταμίας ο Ιωάννης Παπαδάκης οικονομολόγος και Ειδικός Γραμματέας, ο Γεώργιος Ψαρόπουλος οικονομολόγος.

Συγκροτήθηκαν επίσης οι εφορίες “Δημοσίων Σχέσεων & υποστήριξης εκδηλώσεων Ιδρύματος στην Αττική”, “Οικονομικών πόρων”, “Υποστήριξης Επιστημονικού Έργου Ιδρύματος στην Αττική”, “Κινητοποίησης Σωματείων και φορέων Αττικής” με μέλη τους:

"Sponsored links"

Σταύρο Νικηφοράκη ορκωτό λογιστή, Ελισάβετ – Λίζα Παπαδογεωργάκη ιδιωτική υπάλληλο, Σοφία Βάνδουλα συνταξιούχο, Εμμανουήλ Μιχαηλάκη Ιατρό, Στέφανο Λεκανίδη επιχειρηματία, Γεώργιο Καμπουράκη αντιστράτηγο ε.α., Εμμανουήλ Μυλωνάκη ιατρό, Ελένη Δουλιανάκη ιατρό, Εμμανουήλ Πατεράκη Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων και Ιωάννη Γερμανό ταξίαρχο ε.α.

Μέλη Διοικούσας είναι επίσης οι:

Γεώργιος Μαριδάκης πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως, Θεόδωρος Τσόντος πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», Φοίβος Ιωαννίδης  πρ. Υπουργός και Ιωάννης Μάρακας έμπορος.

Η Διοικούσα συνεδρίασε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και ασχολήθηκε με διάφορα οργανωτικά θέματα.

Εξάλλου την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου συνήλθε στην Αξιούπολη του Νομού Κιλκίς και η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Μακεδονίας (φωτο) με θέματα τον απολογισμό δράσης του 2010 και τον προγραμματισμό για το 2011.

Και στις δύο συνεδριάσεις το κεντρικό Ίδρυμα εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή Νικόλαο Παπαδάκη. Στη συνεδρίαση της Αξιούπολης συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου, ο νέος Δήμαρχος του ενοποιημένου Δήμου Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας , ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κώστας Νικολάκαρος, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας Πέτρος Πετρακάκης και τα άλλα μέλη της επιτροπής, καθώς ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος στα Χανιά, Σήφης Μαρκάκης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live