Τα 18 της χρόνια γιόρτασε η ομάδα βόλεϊ Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση γιόρτασε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου την ενηλικίωση του, το Σάββατο το βράδυ, στο κέντρο διασκέδασης «ΑΣΤΡΟ». Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα βόλεϊ, εν έτη 2010 συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 1992) και στο περιθώριο της διοργάνωσης του Final-4 πραγματοποίησε ένα πάρτι γενεθλίων, όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του, αλλά και η πλειοψηφία των φιλοξενούμενων του για αυτή τη διοργάνωση.

Το παρόν στην εκδήλωση του ΟΠΕΡ, έδωσαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου και πρόεδρος του ΔΑΟΡ κ. Μανόλης Αναγνωστάκις, ο τέως Υπουργός κ. Μανόλης Λουκάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Στέλιος Προσαλίκας, διαιτητές, εκπρόσωποι των ομάδων που φιλοξενήθηκαν στο Ρέθυμνο για το Final-4, αλλά και δημοσιογράφοι από την Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου κ. Κώστας Ψαρουδάκης, μαζί με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Χαχαγιόπουλο και την αρχηγό του ΟΠΕΡ Νικολέτα Τουρλίτη έκοψαν την γενέθλια τούρτα της ομάδας. Παράλληλα στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα 10 σημαντικότερα βήματα αυτής της πορείας, που έχει κάνει γνωστό τον ΟΠΕΡ σε όλο το Πανελλήνιο.

"Sponsored links"

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης κατά την διάρκεια της, τίμησαν δύο ανθρώπους για την προσφορά τους στον σύλλογο και στο Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ, αλλά και ο σύλλογος που ξεκίνησε πρώτος να ασχολείται με το βόλεϊ στο Ρέθυμνο. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν ο κ. Αλέξανδρος Πετρακάκης (πρώην Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου και συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής), ο σύλλογος ΟΚΑ Αρκάδι (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του κ. Αντώνης Πολιουδάκης). Την τιμητική της είχε και η αθλήτρια του ΟΠΕΡ Νικολέτα Τουρλίτη, η οποία βρίσκεται και αγωνίζεται στον σύλλογο, από την ημέρα ίδρυσης του, το 1992, ως και σήμερα.

Τέλος, αναμνηστικά παρέδωσε ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου κ. Μπαρίκος, στον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη, αλλά και στον πρόεδρο του ΟΠΕΡ κ. Ψαρουδάκη.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live