Τουρνουά σκακιού «Μαραθώνιος ραπίντ 2010»

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή 7 Μαρτίου ξεκινά ο σκακιστικός «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΑΠΙΝΤ 2010» μια πρωτότυπη και πετυχημένη σκακιστική εκδήλωση που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων. Ο Μαραθώνιος Ράπιντ του 2009 που διεξήχθη για πρώτη πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, αποτελεί χρυσή «παρακαταθήκη» αλλά και εγγύηση για τους φετινούς αγώνες.

Ο Μαραθώνιος Ράπιντ του 2010, περιλαμβάνει πάλι 6 τουρνουά,  τα χρηματικά έπαθλα όμως είναι αναβαθμισμένα και φτάνουν συνολικά το ποσό των 1165 ευρώ! Οι αγώνες του 1ου τουρνουά θα γίνουν στο εντευκτήριο του ΟΑ Χανίων με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, και με ώρα έναρξης τις 11.00΄ πμ και χρόνο σκέψης 25 λεπτά για όλη την παρτίδα για κάθε παίκτη.

Υπάρχει παράβολο συμμετοχής για τους συμμετέχοντες 10 ευρώ (5 ευρώ για τους νέους κάτω των 14) και έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές 60, 40 και 20 ευρώ, ενώ στην κατηγορία κάτω των 14 ετών θα απονεμηθεί κύπελλο για τον πρώτο και μετάλλια για τον 2ο και 3ο νικητή.

"Sponsored links"

Τέλος, κάθε σκακιστής που θα συμμετάσχει τουλάχιστον σε 4 από τα 6 τουρνουά μπορεί να διεκδικήσει τα συνολικά έπαθλα, υπολογίζοντας τις 4 καλύτερες επιδόσεις του. Τα συνολικά έπαθλα είναι τριών κατηγοριών:

Α) ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 100, 70, 40 ευρώ και κύπελλα για τους τρεις πρώτους νικητές αντίστοιχα.

Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΟ 1800 και κάτω: 70 ευρώ και κύπελλο για τον πρώτο νικητή, 40 και 25 ευρώ και μετάλλια για τον 2ο και 3ο νικητή αντίστοιχα.

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΟ 1200 και κάτω: 50 ευρώ και κύπελλο για τον πρώτο νικητή, 30 και 20 ευρώ και μετάλλια για τον 2ο και 3ο νικητή αντίστοιχα.

Κάθε σκακιστής μπορεί να διεκδικήσει έπαθλα και από τις τρεις κατηγορίες, εφ’ όσον το δικαιούται. Σε περιπτώσεις ισοβαθμιών όλα τα χρηματικά έπαθλα μοιράζονται. Τα τουρνουά θα συνεχισθούν στις 11 Απριλίου, 23 Μαΐου, 12 Σεπτεμβρίου, 7 Νοεμβρίου και 26 Δεκεμβρίου. Κάθε σκακιστής μπορεί να συμμετάσχει σε όσα από τα 6 τουρνουά επιθυμεί, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτά έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες ανεξαρτήτως ηλικίας με ανώτατο αριθμό συμμετοχών τις 50 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 6932744696

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live