Το αντισαμαρικό κίνημα της Ντόρας

Κανένα σχόλιο

Η Ντόρα εφορμά από την Κρήτη προπύργιο του ΠΑΣΟΚ αλλά και του Μητσοτακέϊκου.   Το σόϊ του Μητσοτάκη τόχει ως παράδοση να παίρνει τον αέρα του από την Κρητική γη. Όπως το 1965 που είχε έρθει ο πατήρ Κων. Μητσοτάκης στα Χανιά να δικαιολογήσει την αποστασία του,  από την «ΈΝΩΣΗ ΚΈΝΤΡΟΥ» και την συμμαχία του με το παλάτι και τον πήραν κυνήγι οι οπαδοί του με ντομάτες και αυγά.  

Του Μανούσου Γ. Δασκαλάκη

Σήμερα βέβαια έχουμε άλλους ιστορικούς καιρούς κι άλλα ήθη. Ηττημένη η Ντόρα ως υποψήφια ηγέτης της δεξιάς παράταξης ξεκινάει αντιπολιτευτικό κίνημα εναντίον του Σαμαρά κι άρχισε από το Ηράκλειο σημερινή πρωτεύουσα της Κρήτης με τον μεγάλο φαταουλισμό των υπηρεσιών, που θέλει να πάρει από τα Χανιά και το τελευταίο οχυρό  του, που είναι το  Εφετείο. Όπως δείχνουν τα πολιτικά πράγματα η κυρία Ντόρα δεν το βάζει κάτω.

"Sponsored links"

Θα έρθει σε επαφή με τον «λαό» της για να του δηλώσει ότι είναι παρόν, κι ότι θα είναι ο άλλος πόλος  της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στην Ν.Δ., που θα αρχίσει να εμφανίζεται δειλά δειλά στο προσκήνιο Ήδη διαφοροποιήθηκε στο συνέδριο της ΕΝΑΕ. Τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρουμε.

Το πολιτικό μέλλον είναι αβέβαιο ,και όχι πάντα προβλέψιμο. Πάντως εγώ δεν την βλέπω την κυρία Ντόρα να έχει μέλλον για πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ. Φαίνεται ότι η παράταξη δεν χώνεψε καλά ούτε τον Μητσοτάκη πατέρα.. Εκτός τούτου η κυρία Ντόρα έχει ταυτιστεί με το «Δυστυχώς Επτωχεύσαμε» του Καραμανλή

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live