Το Γουδί σας λέει κάτι;

Κανένα σχόλιο

Αν δεν μας σκότωσαν και την τελευταία ελπίδα, ας ευχηθούμε καλή χρονιά. Ναι. Εκεί μας έφθασαν οι αφιλότιμοι. Να μας σκοτώσουν και την τελευταία ελπίδα. Και μας την σκότωσαν συνειδητά, γνωρίζοντας και στην τελευταία του λεπτομέρεια το έγκλημα που διαπράττουν, τις αλυσίδες που ετοιμάζαν χρόνια τώρα – και σήμερα – σε βάρος του Λαού μας. Δε θάταν – κατά την ταπεινή μου γνώμη – καθόλου υπερβολή αν καταμεσής μιας «Δημοκρατίας», μιας στρεβλής, μιας «πόρνης» Δημοκρατίας, αναπηδούσε καθολικό το σύνθημα «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ» στο Γουδί. Ναι: οι «προδότες» μέσα και έξω από τη βουλή στο Γουδί, για εθνική προδοσία.

Για εθνική προδοσία όσων συνετέλεσαν να φθάσει εδώ που έφθασε η χώρα και για όσους συντελούν συνειφητά και σήμερα να τη φθάσουν στο μη παρέκει. Γιατί εκεί την οδηγούν οι αχρείοι εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή, εξυπηρετώντας ξένα και ντόπια, άνομα και εγκληματικά για τη χώρα και το λαό της σχέδια. Και ο πιο καλοπροαίρετος, και ο πιο ηλίθιος πολίτης έχει καταλάβει, έχει εμπεδώσει πια, πως το παιγνίδι παίζεται με σημαδευμένη τράπουλα. Όλοι έχουμε κατανόηση πια, πως την «Σωσία» ληστρική κυβέρνηση, δεν την έφερε η ψήφος του Λαού. Άλλοι με δόλια και εγκληματικά μυαλά, του βάλανε το ψηφοδέλτιο στο χέρι. Άλλοι ποντάρανε στο συναίσθημα του Λαού. Μας ζαλίζουν καθημερινά τα ούμπαλα, να μας λένε πως γλίτωσαν τη χώρα από μία χρεωκοπία, έχοντας την αφέλεια να πιστεύουν πως μας πείθουν, ενώ ο λαός μας, γνωρίζει, πως τον έχουν στην εντατική με τεχνική υποστήριξη, και πως δεν θα τον αποσυνδέσουν ποτέ από τα μηχανήματα, γιατί μαζί με το λαό θα ψηφίσει και η αγελάδα, χύνοντας και το γάλα και το αίμα που της απομυζούν, με τον πιο ελεεινό τρόπο.

Τολμά κανένας μας, να φανταστεί, τα ληστρικά μέτρα, τις καθημερινές αφαιμάξεις που γίνονται σε βάρος του λαού, σε βάρος όλων εμάς των επτακοσίων και κάτω ευρώ, τα έπαιρνε μια συντριπτική Κυβέρνηση, και μάλιστα χωρίς να ανοίξει μύτη; Να όμως πως βρεθήκανε στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο άνθρωποι, να παίζουν το ρόλο του δήμιου. Ναι, ναι, το ρόλο του δήμιου, σε βάρος όχι των πλουσίων, όχι των εχόντων και των κατεχόντων Ελλήνων πολιτών, μα τον μισθοσυντήρητων, των μικροσυνταξιούχων. Η προσπάθεια διαγραφής των 24 δις χρεών, η μεθοδευμένη είσοδός μας σε ένα μηχανισμό που όπου πατήσει μπότα, με την έξοδό του, αφήνει πίσω του μονάχα ανθρώπινα ράκη, το κίνητρο για εισαγωγή – καταμεσής της κρίσης – καινούργιων αυτοκινήτων, που τη στιγμή αυτή μονάχα τους εχθρούς αυτής της χώρας εξυπηρετεί, την ασυδοσία που ενεθάρρυναν στην αγορά, την αύξηση της μικρής κατανάλωσης ρεύματος κατά 13% και τη μείωση της μεγάλης κατά 12%, τη ρεμούλα που επιτρέπουν να γίνεται με διάφορα φτιασίδια εκπτώσεων στα φάρμακα, τα κουκουλώματα στις μίζες και αρπακτές πρώην και νυν ημετέρων, και το ξεζούμισμα των μικρών, είναι μερικά μα αρκετά για να στείλουν πολλούς για εθνική προδοσία στο Γουδί. Η πρόταση γράφεται από έναν βαμμένο πασοκτζή.

"Sponsored links"

Κώστας Π. Μανιάς

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live