Το ΚΚΕ (μ-λ) χαιρετίζει τα συλλαλητήρια της νεολαίας

Κανένα σχόλιο

Η Κ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει τα μαζικά αγωνιστικά συλλαλητήρια της μαθητικής ιδιαίτερα νεολαίας, που πραγματοποιήθηκαν σ’ όλη τη χώρα τη Δευτέρα 6-12 στην επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή, Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ταυτόχρονα καταγγέλλει την προκλητική παρουσία και δράση των δυνάμεων καταστολής στην πόλη μας και σε μια σειρά άλλες πόλεις και απαιτεί την απόσυρση κάθε κατηγορίας και δίωξης στους συλληφθέντες.

Τα συλλαλητήρια στις 6-12 ήταν άλλη μια έκφραση οργής και αγωνιστικής διάθεσης της νεολαίας απέναντι στην άγρια επίθεση που δέχεται από το σύστημα το δικαίωμα των νέων στην ίδια τους τη ζωή.

"Sponsored links"

Εργαζόμενοι και νεολαίοι οφείλουν να σμίξουν στον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής επίθεσης και η πανεργατική απεργία και τα συλλαλητήρια στις 15-12 πρέπει να γίνει υπόθεση όλων και να είναι σταθμός σε μια τέτοια κατεύθυνση.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live