Το τριήμερο Μελισσοκομικό σεμινάριο

Κανένα σχόλιο

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Χανίων « Η ΜΕΛΙΣΣΑ» ανακοινώνει ότι το τριήμερο Μελισσοκομικό σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον σύλλογο μας και  από το ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στην αίθουσα συνεδριάσεων στο παλιό ΚΕΓΕ, στέφτηκε με επιτυχία  και είχε συμμετοχή άνω των 100 μελισσοκόμων  ανά ημέρα.

Ευχαριστούμε  τους ομιλητές , κύριο Οικονομάκη Κώστα  και κύριο Λιάκο Βασίλειο  για της πολύτιμες  συμβουλές  που μας έδωσαν .

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live