Φωνάζει ο κλέφτης

Κανένα σχόλιο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Γειά σας σύντροφοι και φίλοι.

Μαζί πικρό ψωμί θα φάμε.

"Sponsored links"

Αγκαλιασμένοι σφιχτά, θα πολεμήσουμε.

Το δέντρο της Ελλάδας πάλι να αναστήσουμε.

Εμπρός παιδιά με μια καρδιά ειρηνικά , στρωθείτε στη δουλειά.

Σηκώστε ψηλά την Ελλάδα για άλλη μια φορά.

M.ΔΣύμφωνα με πληροφορίες τριάντα χιλιάδες κωδικοί Ελλήνων καταθετών βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας, και σε άλλους παραδείσους της φοροδιαφυγής. Στα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας μπουρζουαζίας «κοιμούνται» 200.000.000 {διακόσια δις ευρώ} Ελλήνων οικονομικά ισχυρών. Το 2009 είχε γραφτεί στις εφημερίδες ότι έφυγαν τριάντα δις ευρώ στο εξωτερικό, και όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος 27 δις ευρώ μεταφέρθηκαν και το 2010 από καταθέσεις σε Ελληνικές τράπεζες προς φορολογικούς παραδείσους.

Το κεφάλαιο ως γνωστόν δεν έχει πατρίδα. Απομύζησε το κράτος με τις κρατικές προμήθειες και τώρα που η πατρίδα κινδυνεύει αντί να βάλλει πλάτη αδιαφορεί και «γαία πυρί μιχθήτω». Προσπαθεί να φορτώσει όλα τα βάρη στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, στις μικρές επιχειρήσεις που κλείνουν κατά χιλιάδες, στους ελεύθερους επαγγελματίες, και στους αγρότες. Το πολιτικό προσωπικό ως υπάλληλος της αστικής μεταπρατικής και κλεπτοκρατικής τάξης οργάνωσε ένα κράτος από την εποχή της ιδρύσεως του, πελατειακό ,τριτοκοσμικού τύπου, και δεν τα κατάφερε να το βελτιώσει, ακόμη και όταν γίναμε πλήρες μέλος της προοδευμένης δυτικοευρωπαϊκής οικογένειας αλλά και της περιβόητης Ο.Ν.Ε.

Για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ελέγχουν ,χτυπούν αλύπητα το κράτος των δημοσίων υπαλλήλων, που αυτοί ως άρχουσα τάξη δημιούργησαν.

«Αλλά μεγάλο κράτος που πρέπει να μικρύνει {κατά τριάντα μάλιστα τοις εκατό} που λέει η συνταγή της τρόικα δεν έχουμε. Οι κρατικές δαπάνες στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν το 50,4 % του ΑΕΠ-ποσοστό ελαφρώς χαμηλότερο από το μέσο όρο της ευρωζώνης . Στη χώρα του Όλιν Ρεν την Φιλανδία ,το ποσοστό ξεπερνά το 56%.»

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live