ΦΩΤΟ-γραφές: ΝΤΑ-ΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Κανένα σχόλιο

Το Αιγαίο είναι, λέει, μια θάλασσα που θα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τους δύο λαούς. Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ή υπερεκτιμούν και την αμάθειά μας οι γείτονες;

Το Αιγαίο ούτε ενώνει ούτε χωρίζει Έλληνες και Τούρκους.

Είναι εθνικός χώρος, είναι ελληνική επικράτεια, είναι κατάσπαρτο από χιλιάδες Ελληνικά νησιά, αποτελεί εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια κοιτίδα Ελληνικού πολιτισμού και όπως εδήλωσε επιγραμματικά ο Εθνάρχης μας Ελευθέριος Βενιζέλος: «Χάθηκε το Αιγαίο, χάθηκε η Ελλάδα».

"Sponsored links"

Εκείνοι που χωρίζουν τους δύο λαούς είναι οι πολυάριθμες τουρκικές ηγεσίες που εκ παραδόσεως βολεύονται και πλουτίζουν με την αρπαγή, το πλιάτσικο και τους φόνους.

Ολόκληρη η Τουρκία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα που ο Νταβούτογλου στην προσπάθειά του να το λύσει, καταντά ο ίδιος το πιο μεγάλο πρόβλημα της Τουρκίας.

ΦΩΤΗΣ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live