Χριστουγεννιάτικη Αγοράς Αγάπης

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων ανακοινώνει τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Αγοράς Αγάπης προκειμένου να ενισχυθεί το Τμήμα Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ι.Μ.Κ.Α.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αγάπης θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 ως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου της ΙΜ.Κ.Α (Αντ. Γιάνναρη 2, Χανιά).

Ώρες λειτουργίας Χριστουγεννιάτικης Αγοράς Αγάπης: 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. το πρωί και 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. το απογευμα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live