Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα εικαστικά εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Εκπαιδευτικός Τομέας – Εικαστικά Εργαστήρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης προσκάλεσαν τα παιδιά της πόλης μας στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.  Η φετινή γιορτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, ο εκθεσιακός χώρος του Μουσείου πλημμύρισε από τους λιλιπούτειους φίλους που διασκέδασαν με το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, ενώ κάθε παιδάκι αποχωρώντας έπαιρνε σαν δώρο ένα βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής διάβασαν Κρητικά παραμύθια: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωάννης Παλλήκαρης και ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης – Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μ.Σ.Τ. Κρήτης.

"Sponsored links"

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με εναλλακτικούς και ποικίλους τρόπους, ενώ  περιηγήθηκαν στις τρέχουσες εκθέσεις του Μουσείου.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής δημιουργήθηκε έντονη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με τις συνοδευτικές μελωδίες της Φιλαρμονικής Ρεθύμνου.

Στο τέλος η κα Βαρβάρα Τερζάκη, μοίρασε στα παιδιά βιβλία. Τα βιβλία ήταν προσφορά των εκδόσεων Καστανιώτη και τοπικών φορέων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live