Ψάχνοντας στα…σκουπίδια!

Κανένα σχόλιο

“Με σόκαρε η εικόνα δύο νέων ανθρώπων που, χθες βράδυ, προσπαθούσαν να βρουν, μάταια βέβαια γιατί μόλις είχε περάσει το απορριμματοφόρο του δήμου, κάτι να φάνε στους….κάδους!

Δύο νέοι άνδρες – δεν ήταν πάνω από 35- κοντοστάθηκαν μπροστά στους κάδους, κοίταξαν δεξιά και αριστερά, μήπως τους έβλεπε κανείς, κι άρχισαν να ψάχνουν στα σκουπίδια….

Δευτερόλεπτα μετά, τους είδα να απομακρύνονται καθώς οι κάδοι μόλις είχαν αδειάσει και, απογοητευμένοι, συνέχισαν την αναζήτηση…

"Sponsored links"

Λυπάμαι για τη ‘μεταφορά’ αυτής της τραγικής εικόνας…Προς προβληματισμό όλων μας”

Μία αναγνώστρια

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live