Ψήφισμα Ν.Σ. Χανίων για τις βιαιοπραγίες κατά Γλέζου και Παναγόπουλου

Κανένα σχόλιο

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων κατά τη συνεδρίαση της 15ης Μαρτίου 2010, ομόφωνα εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα, ύστερα από πρόταση της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ντουντουλάκη Πηνελόπης : Ο Μανώλης Γλέζος είναι «ένας πολίτης αυτής της χώρας», όπως ο ίδιος πολύ σεμνά επισημαίνει. Αυτός ο  πολίτης αυτής της χώρας, ο οποίος μάλιστα στη συνείδηση όλων των Ελλήνων είναι από τους κορυφαίους εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης των χρόνων 1941-1945, αντιμετώπισε πρόσφατα την ωμή βία και τη βαρβαρότητα από ανθρώπους οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν τον πολίτη.

Αυτή η ανάλγητη, ασεβής και αγνώμων συμπεριφορά προς εκείνον ο οποίος στο απόλυτο γερμανικό κατοχικό σκοτάδι είχε το ηρωικό σθένος να κατεβάσει από τον ιστό της Ακρόπολης τη σημαία της φασιστικής Γερμανίας για να αναρτήσει την ελληνική, είναι απαράδεκτη και προσβλητική για το σύνολο των πολιτών και την ιστορία αυτής της χώρας.

To ίδιο ισχύει και για τις βιαιοπραγίες εις βάρος του Προέδρου της ΓΣΕΕ και κάθε ανυποψίαστου πολίτη.  Ζητούμε από τον αρμόδιο υπουργό να επιληφθεί άμεσα ώστε τα έκτροπα αυτά να τύχουν της απάντησης που τους αξίζει και οι δράστες αλλά και οι διοικητικά υπεύθυνοι να έχουν τις δέουσες κυρώσεις.

"Sponsored links"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜ.  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live