ΝΑΤΟϊκός στόλος στο λιμάνι της Σούδας από 15 έως 18 Αυγούστου

Κανένα σχόλιο

Η δύναμη πλοίων ΝΑΤΟ του Ατλαντικού (SNMG1) θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας από 15 έως 18 Αυγούστου. Η δύναμη, η οποία αποτελείται από τέσσερα πλοία του Ισπανικού, Γερμανικού και Πολωνικού και Καναδέζικου ναυτικού, είναι υπό τις διαταγές του ναύαρχου Juan Rodriguez, του Ισπανικού ναυτικού. Η δύναμη πλοίων ΝΑΤΟ (SNMG1) είναι μία πολυεθνική ναυτική ομάδα η οποία προσφέρει στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ τη δυνατότητα άμεσης απάντησης σε καταστάσεις κρίσεων σε όλο τον κόσμο.

nato Το πρώτο εξάμηνο του 2008, τα πλοία της δύναμης διενεργούσαν ασκήσεις στον Ατλαντικό Ωκεανό καθώς και στην Βαλτική και στη Μεσόγειο. Πριν φθάσει στη Σούδα, έχει επισκεφθεί τα λιμάνια του Δουβλίνου (Ιρλανδία), της Γκλασκόβης (Ηνωμένο Βασίλειο), Αμβούργου (Γερμανία), Λισσαβόνας (Πορτογαλία), Ελ Φερόλ (Ισπανία) και Καρθαγένας. Θα δοθεί συνέντευξη από την οποία οι δημοσιογράφοι που θέλουν να συμμετάσχουν οφείλουν πρώτα να δώσουν ονόματά τους.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live