Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Βιολογικός Καθαρισμός Χανίων στον Οικισμό Κουμπελή

Κανένα σχόλιο

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έφερε με ερώτησή του ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης το θέμα του Βιολογικός Καθαρισμός Χανίων στον Οικισμό Κουμπελή. Αναλυτικά στην ερώτησή του ο βουλευτής αναφέρει:

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δημήτρης Παπαδημούλης: Βιολογικός καθαρισμός Χανίων στον οικισμό Κουμπελή

"Sponsored links"

koumpeli Από το 1995 λειτουργεί στην πόλη των Χανίων βιολογικός καθαρισμός. Δίπλα στις εγκαταστάσεις του υπάρχει ο οικισμός Κουμπελή όπου κατοικούν 150 περίπου άτομα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα από τις δυσοσμίες ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες κοινωνικών φορέων της περιοχής, η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού επιβαρύνει το περιβάλλον και έχει μετατρέψει το γειτονικό κόλπο σε τέλμα, όπου ζουν κουνούπια που δημιουργούν έντονα προβλήματα στους κατοίκους. Ερωτάται η Επιτροπή:

1) Η ορθή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και οι περιβαλλοντικές μελέτες κατασκευής του δικαιολογούν την ανωτέρω επιβάρυνση του περιβάλλοντος και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων;

2) Οφείλουν οι Ελληνικές αρχές να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος; Μπορούν οι ενέργειες αυτές να τύχουν κοινοτικής χρηματοδότησης; Έχει υπάρξει σχετική πρόταση από τις Ελληνικές αρχές για την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013;

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live