Όσοι πολιτεύονται ανεύθυνα φοβούνται μην τους πάρουν με τις πέτρες

Κανένα σχόλιο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

«Ο αδιάφορος άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος».

Ζαν Πωλ Σαρτρ

"Sponsored links"

Ο πρώην υπουργός μεταφορών επικοινωνιών και διχτύων, Κωστής Χατζηδάκης πλήρωσε προ ημερών σε μια διαδήλωση, με γρονθοκοπήματα την οργή των πολιτών. Προς το παρόν φαίνεται ότι ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός από το εξαγριωμένο πλήθος, το οποίο και καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα.

Αλίμονο δα και να μη το καταδίκαζαν ειδικά τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, τα οποία έχουν γίνει συντεχνία και υποστηρίζουν με το ίδιο πάθος τα πολιτικά τους συμφέροντα, τα οποία βεβαίως έχουν αυτονομηθεί ως ιδιαίτερη ελίτ συμφερόντων, και δεν εκφράζουν τα συμφέροντα των φτωχότερων στρωμάτων της κοινωνίας.

Τα κόμματα του δικομματισμού προβαίνουν σε ανταγωνισμό κοκορομαχίας  ψεύτικων υποσχέσεων, και άκρατου λαϊκισμού, όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση, και κάνουν τα αντίθετα από αυτά που υπόσχονται όταν πάρουν την εξουσία. Τα κόμματα του δικομματισμού  έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση, τους φτωχότερους πολίτες εξ’ αιτίας των δικών τους, αντιλαϊκών  πολιτικών.

Είδατε κανένα πολιτικό να τύχει ποινικής μεταχείρισης; Έχουν παραγράψει τα  ποινικά αδικήματα τους διότι «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Το κράτος οι εκπρόσωποι του δικομματισμού το έχουν εκλάβει ως λάφυρο για την δική τους δόξα την προβολή και το κέρδος, και αυτή η ανεύθυνη και ανερμάτιστη, συμπεριφορά οδήγησε την Ελλάδα στην δυσμενή σημερινή κατάσταση. Να έχουμε εντός του έτους 2011, ένα εκατομμύριο ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες άπορους οι οποίοι σιτίζονται σε συσσίτια απόρων, και χαμηλοσυνταξιούχους ειδικά στην βόρειο Ελλάδα να πεθαίνουν από το κρύο επειδή δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν πετρέλαιο

Δικαιολογημένα οι υπουργοί και οι βουλευτές φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο χωρίς ασφάλεια ,γιατί φοβούνται την δικαιολογημένη οργή των πολιτών.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live