Δημόσιος διάλογος από το Στέκι Μεταναστών

Κανένα σχόλιο

Η Απεργία Πείνας των 15 μεταναστών στα Χανιά, έληξε μετά από 20 ημέρες με τη δέσμευση από πλευράς της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, για χορήγηση Άδειας Παραμονής και Εργασίας στους 15, αποδεικνύοντας ότι με την ενεργή υποστήριξη και την αλληλεγγύη της κοινωνίας και των εργαζομένων, μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα.  Όμως ο αγώνας για την τροποποίηση του νόμου, που κρατάει σε ομηρία χιλιάδες μετανάστες και τους επιβάλλει να ζουν υπό καθεστώς στυγνής εκμετάλλευσης και υό το διαρκή φόβο της απέλασης, δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει εδώ.

steki_sima_small Ο δημόσιος διάλογος που άνοιξε τις μέρες της απεργίας και ανάδειξε ένα θέμα παραγκωνισμένο από καιρό, συνεχίζεται. Ας βρεθούμε όλοι μαζί την Πέμπτη 18/12 στις 6:00 μ.μ. στην Αγορά στη συγκέντρωση και πορεία που θα γίνει προς το Εργατικό Κέντρο όπου στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προβολή και συζήτηση.

"Sponsored links"

Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live